Sidor

04 januari 2008

MössaMössa Caps Look i babyrosa och gråstjärna.Nuuu, äntligen har jag fattat hur man får tvillingnålen att funka!! Tänk att en sån liten ynkabaggis kan få en att vilja göra båtsänke av maskinen och sticka hem till mamma för att låna hennes maskin...
Tänkte helt fel förut, hade för mig att trådspännnigen ska vara lös. Det skulle den inte vara, hade den t.o.m. på näst högsta siffran och då minsann blev det söm!
Och inga hoppstygn!!! :-D (Vad små saker kan göra en lycklig.)

Har även flera vagnshjärtan på gång, bl.a. har det efterfrågats i orange och brunt så det blir det. Och många fler... Har visst blivit tokig i hjärtan!

8 kommentarer:

underbarn sa...

Jättesnygg! Dina applikationer blir så proffsiga och himla snyggt med tvillingnålen!

GOBLIgobli sa...

Taaaack! :-)

Doris Daisy sa...

Jag bara gapar av beundran som vanligt när du har gjort något!

Lurpan sa...

Fin mössa, jag blir sugen på massor när jag kollar här inne. Såg lite längre ner en gryyymt snygg väska!! Min hjärta tog ett extra slag, vad tar du för en sån skönhet?

GOBLIgobli sa...

Lurpan
Tack så mycket och vad roligt att du gillar väskan. :-D
Gå gärna in på min hemsida, länk finns här i bloggen, där har jag mer info om väskorna. Välkommen!

Minellii Design.... sa...

Hej vilka fina mössor du gör :-) Hur syr du dom så att dom blir vändbara?? jag har suttit och funderat på hur jag ska sy dom men kommer inte på det... Mvh Lisa

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket Lisa! :-)
(Just denna mössan är inte vändbar.)
Jo, jag syr först ihop den räta mot räta och lämnar en liten öppning i nacken som jag sedan vänder mössan rätt igenom. Öppningen handsys.
Sen kan man välja att sy en stickning runt som jag gjort på denna, dock kanske inte med tvillingnål då baksidan på den sömmen inte är lika snygg.

Minellii Design.... sa...

okej tack så mkt. det va inte svårare än så ;-) Mvh Lisa