Sidor

19 februari 2008

The cozy way to go!

Konstaterade surt att det går bara inte få vettiga bilder på en Cozy på ett köksbord! Inte heller i taskigt ljus. Den oranga ska vara så där retromörk. Men lägger iaf ut dessa halva bilder i väntan på fler Cozys och fint dagsljus en annan dag. Dessutom kommer den ju bättre till sin rätt i en vagn där den hör hemma.

Har justerat modellen lite nu och lagt till en förhoppningsvis bra lösning till att den inte bara passar vagnar med fristående ryggstöd (Emmaljunga Scooter, Brio Race...) utan också tex. Urban Jungle och BT Jogger. Har dock inte kunnat testa lösningen på dessa vagnar ännu (testpiloter sökes kanske? ;-) men hoppas det funkar som jag tänkt.

Denna är helt utan applikationer, en Cozy 2 Color, för den som inte vill ha några krusiduller på.
Och fler kommer...

10 kommentarer:

Gekko sa...

De är så snygga alla dina cozy! Jag har funderingar på att sy en till min BT syskonjogger men inte kommit mig för. Synd att vi inte bor närmare så kunde du testat på min vagn och jag snott din lösning, du är ju liksom experten!

GOBLIgobli sa...

Ååh tack Gekko! Experten och experten...
Ja gud, det hade varit toppen att få testa i din vagn och förresten är väl inte det omöjligt. ;-)

[ LiEmEl ] sa...

håller med gekko. dom blir så fina allihopa man skulle vilja ha en i varje färg och varje mönster haha.

jag skrev till dej innan jul ang en cozy til just babytravel fast ev lite modifierad till just våran babytravel tvilling. vad är det för modifiering du gjort??
jag skrev även o fråga om ev en variant av åkpåse-cozy =)

som sagt jätta jätetfina allihop!!!

Gekko sa...

Vi hade en tanke på att åka till din hemort nästa helg men nu är den tanken nerlagd, vi får Norgesbesök istället. Himla synd, annars hade jag bokat in ett provningsbesök! :-D

GOBLIgobli sa...

Liemel
Tack så mycket! :-)
Det är just lösningen för fastsättning i vagnar "utan ryggstöd" som jag hoppas funkar som jag tänkt.
Men meddela mig igen om du ff är sugen på cozy-påsarna. ;-)

Thea sa...

De är så himla fina, dina cozypåsar. Till våren måste jag bara ge mig på ett eget försök. JAg hör av mig då.. :-)

GOBLIgobli sa...

Tack Thea, vi hörs då. ;-)

Happy Hippo sa...

Jag har en BT jogger singel o har sytt en åkpåse till en kompis som oxå har det. Jag sydde fast ett brett gummiband i ovankanten, långt nog att ligga lite spänt bakom ryggen. Den lösningen funkade bra närjag testade i min vagn, ägaren har liggdel än så läng o har inte lämnat någon åsikt på funktionen. Hur har du löst det? har för mig att jag läst nåt om knytband, att fästa i hörnen, men det finns inget att knyta runt på en BT.
Hur som helst är dina Cozy jättefina o jag har ju haft fördelen att se en live, med sovande barn i.

GOBLIgobli sa...

Happy Hippo
Nämen åå, där ser man, nu blev jag förstås nyfiken. ;-)

Ahaa, så BT är inte gjort på samma sätt som UJ? Det jag utgick ifrån var lösningen de gjort på BuggySnuggle och där hade de bla. UJ-vagnar som exempel och knytit runt handtagen.
Hmmm, tror jag behöver gå ock kolla på Babyproffsen för de säljer BT vad jag vet.
Men tack för att du uppmärksammade detta. :-)

Goskrutt sa...

Hej Hej i sommarvärmen!

Dina cosys är ju så fina att jag blev så inspirerad här i vintras så jag sydde en egen som fick mycket positiva kommentarer på stan. Det resulterade även i en beställning och en doppresent :-) Har även berättat vart modellen kommer ifrån och att du även gör så fina skötväskor..( Som jag ju också fått förfrågningar om, då de sett din fina väska på våran vagn, jag har hänvisat alla beundrare till dig...förresten visst syr du fortf såna väskor på beställning?

Modellen på din cosy är iallfall outstanding tycker jag och jag hoppas det är ok att kopiera den
:-) Så bra ju när man slipper dessa knöliga filtar som man försöker bylsa in bakom ryggen och som sen bara hasat ned.


Nu ser jag ju också att du undrar om tips på hur de sitter på en BT vagn. Vi har ju en syskon BT vagn och jag gjorde samma modell till vår emmaljunga som till BT vagnen...det funkar kanon,går att dra över ryggstödet om man knäpper upp ngr knappar på stödet, och sen så kan man byta vagn utan att det krånglar. Så mitt tips är att köra på samma modell till även BT vagnarna :)

Har lagt ut lite bilder på sommarvarianten på de wrappers jag sytt om du vill kika in dina kopior hur de ser ut i syskonvagnen ;-)

Ha det gott och trevlig sommar!

/Angelica