Sidor

06 april 2008

Sleepy OwlsAv två av mina tygfynd från underbara Jofotex blev det en Sleepy babyfilt.
Har försökt lura på det där med storlek på filtar, vilket som skulle vara bra både för vagn och spjälis och kom fram till 80x65cm. Kanske något kort för spjälis men tror det funkar bra ändå.
Filten är vändsydd och fick en stickning av förstärkt raksöm runtom. Nu tog jag samma färg på över- och undertråd så nu finns inga genomslag av fel färg som det blev på den andra filten.

Tusen tack till den underbara, härliga familjen på Jofotex och för det härliga sällskapet av alla som var där. Denna dag lever jag på länge! :-D

6 kommentarer:

Billaba sa...

Ååå vilken underbar filt!!! Supersnygg!Längtar tills mitt uggletyg kommer oxå =).

GOBLIgobli sa...

Åå tack Billaba!
Ska bli kul att se allt som blir sytt av det. :-)

mari78 sa...

Jättehärlig filt! Impad att ni redan hunnit sy utav ugglorna. Mina är precis i tvättmaskinen. Fast jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag skall göra av dem ännu. Tycker inte vit bottenfärg är så praktiskt nämligen ;-)

GOBLIgobli sa...

Mari78
Tack så mycket! :-)
Haha, nej det kan jag hålla med om och det var därför jag gjorde babyfiltar till en början. De ligger ju inte i vagnen och kladdar med tomatsås den första tiden. :-D

Jag skickade mina i maskinen direkt, hann knappt få av mig skorna! Märkte dock att de krympte nåt så frukatansvärt och det var ju därför Johnny sa att man ska sträcka ut dem så in i norden.

Goskrutt sa...

ååå vad kul att äntligen se uggletyget.. hoppas jag fåt mitt på posten snart, kan nog bli en o annan snuttefilt kan jag tro :-) Sååå söööta..

Ha det bäst

GOBLIgobli sa...

Tack Goskrutt! :-) Det kommer nog fortare än du tror. ;-)