Sidor

06 juli 2008

En Baggy på gång...Det finns en stackars kund som fått vänta på sin väska alldeles för länge nu och vill iaf visa att den är på gång! :-)
Det här är den nya modellen som jag fnulat på ett bra tag. Inget revolutionerande egentligen och man kan ju undra varför allt ska ta sån tid men att konstant bli avbruten i sitt funderande gör att allting jämt tar längre tid än man tror. Mamma hit och mamma dit... :-/
Men nu börjar småbitarna ramla på plats! ÄNTLIGEN!!!

Har nu skippat locken till fickorna och samtidigt har de gjorts djupare både framtill och i sidorna för att grejerna ska ligga på plats. Baktill finns en stor ficka som knäpps med tryckknapp, bild på den kommer när hela väskan är klar.
Det som återstår nu är frågan om axelremmen bör vara reglerbar eller om det räcker att den är "hel".
Hur bär ni andra era väskor? Har ni dem på ena axeln eller tvärs över bröstet?
Till denna modell kommer det alltså att finnas upphängningsband att fästa på vagnsstyret, så för den skull behöver man inte reglera remmen som på min förra väskmodell.
Ideas anyone? :-D

Iaf, blir denna modell bra, får den heta Baggy!

16 kommentarer:

Jes sa...

ÅÅ den ser ut att bli jättefin!!! Om det fin hängare till vagnen kan du nog göra banden hela.

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket Jes! :-)
Ja jag undrar om inte det skulle se bättre ut också.

Cecilia sa...

Se bättre ut ja, men inte lika praktisk. Jag går med väska på axeln men cyklar med den tvärs över :D Sen är vi kvinnor rätt olika långa också.

GOBLIgobli sa...

Cecilia
Jo precis, man ska ju inte bara gå efter hur det ser ut. ;-)

emma sa...

Hej tar du emot fler beställningar? Letar som en tooook efter en snyggkötväska men hittar ingen som ja trivs med. Du verkar va grymt duktig så skulle gärna vilja göra en beställning om du har tid och lust.

Cecilia sa...

Jooo, det kan man visst göra, så blir det oftast för mig :D

Förmodar att väskan blir nättare än t ex din goblibag, så till vida kan det vara läge med en bred fast axelrem. Jag tänker mig den klassiska modellen som Marimekko har, den med dragkedja på locket. Rejält band, fast den är å andra sidan reglerbar, och jag tycker det ser bra ut :) Hmm..

GOBLIgobli sa...

Emma
Skicka mig ett mail vetja! ;-)

Cecilia
Haha, ok! Då kan jag också köra på det. :-D
Det är bara att jag blir så nojig över att det blir helt galet, man kör fast i ett tankespår och har svårt att tänka om.
Men man skulle komma på en bra universallängd...

BillaBa sa...

Ser ut att bli en kanonfin modell!! Personligen bär jag gärna mina skötväskor både på axeln och "över bröstet" så hade du frågat mig hade jag sagt att du skulle ha en justerbar rem =).

PysselFröken sa...

Den ser så fin ut! Svartvitt är verkligen läckert. =)

Almgården sa...

Jag röstar oxå för justerbar rem! Härlig blogg! Försöker lära mej sy men det går väl sådär *muttrar* så jag surfar hellre funt på sybloggar i stället och ser på allt fint andra gör!

Kramar från Almgården

mallaching sa...

Tycker den blir jätte fin å håller nog med om reglerbar rem är bra!

OttoPippi sa...

Vad kul med ett inlägg från dig!!!! Så suåerfin den ser ut!! Jag bär nästan alltid (alla) mina väskor tvär över bröstet, annars ramla de av :-) Min skötväska kan dessutom bäras som en ryggsäck - jätteprektiskt. De är med ryggsävksremmarna spm man även fäster fast den i vagnen!
Ha det gött!!!

fante sa...

Jag bär aldrig någon väska tvärs över bröstet - tycker att det känns som att jag kvävs av remmen :-D Men jag tror att det vore bra med justerbar rem, för som du säkert märkt bär man väskorna olika, och så vill man ju också ha olika lång rem ;-)

Och vad fin den blir :-)

Goskrutt sa...

Tjoho igen! :-)

Väskan blir nog super och jag föredrar nog också justerbar rem, så kan man flytta den från vagn till vagn och från person till person ( Mamma o pappa som e olika långa tex) bara en tanke från hur man tänker med ett hushåll med 4 vagnar på två barn hihi )

Vad kul att du kikade förbi på mina grejer och sommarwrappers , tack för komplimang ;-) ...dom funkar så bra nu när det är sommar och fleecen blir för varm.

Ja du , de e inte lätt med tankeverksamhet när de små barnen tar upp 99 % av tiden..men hej o hå de e bara å jobbe på :-) Till slut så knäcker man väl nöten , skä hihi! Jag tycker iallafall väskmodellen ser ut att vara på god väg! Sååå snygg!

Ha en superskönt fortsatt sommar..

Just det jag, tänkte bara jag skulle fråga dig vad du rek för bra sysmaskin när man syr som en tok? Har kikat på pfaff en som kostar ca 7 papp..vet inte vad den hette dock, är det värt slantarna måntro?

Ha det gött!

Kram Angelica

GOBLIgobli sa...

Ok, stort tack allihop för synpunkter! Reglerbar rem it is. :-)

Emma sa...

Vilken underbar väska! Å de svart vita tyget va bara så snyggt! Brukar kolla in hos dig med jämna mellan rum å söka lite insiration!
Emma