Sidor

22 mars 2009

Dagiskasse LadyKom på att det var dags för en ny väska till mig, och så här i väntan på våren ville jag ha både blommor och mer vårigare färger. Nu är den svarta basen inte så vårig men som prototyp passade den bäst.Knåpmoderns dagiskasse är nog de flesta sybloggare bekanta med vid det här laget och jag älskar modellen! Den är faktiskt som igen annan kasse jag sett förut och kan varieras i det oändliga.
Den här varianten har jag funderat på ett tag men inte kommit mig för att testa förrän nu och kan inte säga om jag är helt nöjd förrän den använts ett tag.Handtaget blir ett lock som stängs med ögla och knapp. På baksidan finns en stor ficka, också med ögla och knapp och hela väskan inkl. innerfoder är sydd i grov canvas. Till fickorna valde jag den underbara turkosa landskapsväven som jag för ett tag sedan dyrt traderade hem och tillklippning skedde med andakt...
Maskinapplicerade blommor och på ena sidan finns en liten gruppering svarta knappar (som tyvärr inte fastnade på bild...) Platta i botten för stadga men för övrigt har jag inte använt något mellanlägg. Det blev rätt bra ändå.

Japp! Så får det bli vår nu! :-)

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg!!

Anonym sa...

Snygg, mycket kreativt!

Anita sa...

Tycker att den väskan blev jättesnygg. Vill ha!

linnzan sa...

Gud så snygg väska! jag är kär!

LinSar sa...

Vilken underbar väska.Kanske blir min nästa beställning av dej.Den tidigare används flitigt varje dag.

Anna-Snoddas sa...

Supersnygg!

PysselFröken sa...

Vilken smart kombination av handtagen! Lovely.

OttoPippi sa...

Vilken väska!!! Vilken häftig idé!!! Du är inte bara min mössdrottning utan även definitivt väskdrottningen!!!!

Kånkarong sa...

Innovation! :) Jättebra!

Englainnan sa...

oj så fin den var.

Mirrezz sa...

jättefin!

http://mirrezz.blogspot.com/

Strömming sa...

Vilken rolig och snygg variant av dagiskasse! Mer som en snyggväska! Jag har också sånt fint landskapstyg som jag lyckades missfärga i tvätten.... inte glad på mig själv då kan jag lova!

Thea sa...

Men den är ju bara jättehäftig! Så otroligt kreativt att utveckla det mönstret. Det är ju precis så man ska göra - spara de idéer man gillar och bygga vidare på dem! Well done!

Kaoz sa...

Så stilig!!!

Anonym sa...

Jag håller med ovanstående, det var verkligen kreativt. Såå snygg och häftig dagiskasse