Sidor

24 maj 2009

13 st.Galleri Hemsytt närmar sig och trots att jag redan har ett gäng filtar så går det alltid att klämma in ett gäng till. Åker alltså till Gröndal på fredag (hur jag hittar dit är en annan femma :-s ...) och tar med mig filtar och hjärtan. Ska bli jätteroligt att vara där denna gången. =)

Nu är det som sagt mosa bort tyger som gäller (trots att det blev några nya inhandlade) och till den här högen var det åtskilliga färger som det bara blev näsdukar kvar av. Funderar nästan på att tradera bort lite tyger också...
Högen ska nu strykas och sminkas till för en fotosession en och en. =)
Eller imorgon...

8 kommentarer:

Josefinaste sa...

Filtar kan man aldrig få för många av! =) Hoppas det gär bra på galleriet! (Ps: om du vill bli av med tyger så är jag intresserad)

Kånkarong sa...

Härligt med så många fina filtar! Nu kommer dom synas. :)

Nilla sa...

Härligt! Vilken gottepåse!
Har en fråga... hur gör du när du vändsyr filtar? Tänker på vändhålet. Syr du igen det för hand sedan? När jag sytt har stickningssömmen på rätsidan hamnat för långt in från kanten för att det ska bli snyggt att skippa att sy igen vändhålet så att säga. Finns det nåra knep eller är det bara att bita i det sura äpplet och tråckla ihop det för hand? :P

GOBLIgobli sa...

Josefinsate
Det hoppas jag med! =) Ska ta en titt i tygförråden och se vad jag har.

Nilla
Tror tyvärr det sura är det som gäller, Jag sy ff för hand. Testade en annan variant med att vika över det ena tyget som ett kantband och sy uppepå det men den gick åt skogen, blev bubbligt och fult. Nina fick den filten och skrota med. :-)

SKROTdesign sa...

Håller med föregående talare om att man aldrig kan få för många filtar. Problemet är dock när man ska hinna använda alla. Jag gör det inte i alla fall, men det får bli skärpning på den fronten!

Om du ska Tradera bort lite tyger, kan man få fråga efter ditt alias?

anna sa...

Wow, vilken hög!!

6-barns mamma sa...

Vilka underbara filtar, kommer du lägga ut bilder på din hemsida?
Är lite småsugen på en ny filt till "Liten" i magen, jag får hålla koll på din säljsida tror jag.

Mimmi sa...

Spännande att få se dem en och en, även om man kan ana lite härliga kombinationer.

Lycka till nästa helg!