Sidor

11 juli 2009

Ny ÅF och tankar kring "riktig" webshop...Har trots paus i beställningarna fått förfrågningar om hjärtan i olika utföranden och inte velat tacka nej till dessa. En extra skjuts till att få tid vid maskinerna har väl den senaste veckans "strålande väder" givit...

Lite tvåpipigt det där förresten, man vill ha en härlig sommar men tackar inte nej till regniga dagar för att slippa dåligt samvete över att sitta inne när solen skiner. Inte är väl jag ensam om detta dilemma? ;-)

I alla fall, jag har fått en ny ÅF! Kim på Tiny Cool mailade mig och ville beställa 10st. hjärtan till deras butik som har premiär den 25:e Juli. Fyra av den vanliga sorten och så önskemål om egna texter på resterande.
Det måste bara vara så kul att ha en egen butik! Inte att man blir liiite avis, hehe... ;-)
Stort grattis och lycka till Kim och Anna!! =)

Ang. butik har jag både funderat och håller på att testa en webshop. En sån riktig med varukorg, kortbetalning och rubbet alltså. Och klart som Kosken att man får seriösa i-landsproblem på köpet! Problemen just nu är;

Ska jag?? Är det en onödig grej och utgift? Kommer det att funka? Ska jag ha kvar min nuvarande som hemsida? Vilken färg ska jag ha i bakgrunden? Vilka färger ska jag ha överhuvudtaget?? Var hittar jag bra texter om köpvillkor och allt det där? Vill ju inte kopiera någon annans...

:-/

12 kommentarer:

MinaMirakel sa...

kul med ny ÅF, hoppas att du satsar på en egen webbutik, bra produkter hittar alltid köpare.
Det andra löser sig alltid.
Lycka till./Åsa

anna sa...

Kul!
Självklart ska du satsa!!

Anna, Tvillingtand sa...

Kul att allt går bra! Jag sitter just nu också med samma webshopsdilemma... Visst känns det svårt? Men har du hittat en webshopsleverantör du gillar? Jag tvekar fortfarande där också, det står mellan textalk, e-butik, wikinggruppen och nordisk e-handel.

Anonym sa...

Dina hjärtan är så fina! Kul att du har hittat en till ÅF.

Förstår dina funderingar om webshop, är alltid svårt att veta om det lönar sig. Men det kan ju vara värt ett försök! När det gäller texter om köpvillkor så är det ju svårt att inte "kopiera", eftersom det blir ganska lika för alla, men kanske går det att hitta bra info på konsumentverkets hemsida (och gå utgå från vad köparen har för rättigheter).

Lycka till!

Cecilia sa...

Spännande med en "riktig" shop. Hoppas att du kommer fram till en egen variant som fungerar med din design osv. Ska bli roligt att följa det hela :)

Rockermom, Anneli sa...

Jajaja.... Jag skulle gärna handla i din webbutik! Då spelar det ingen roll om det är grönt eller brunt eller gräddelin färg på den ;)

Fundera vidare på färger, men öppna bara butiken snart! Jag länkar gärna till din sida. För mer/fler kunder!!!

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket för all uppmuntran!
Ska kolla upp på konsumentverket, det var en bra idé.

Tvillingtand
Det är textalk lite jag testar och har inte kollat upp något annat heller pga. månadskostnaden. Den måste vara låg, iaf nu till en början. Designmöjligheterna är ju lite begränsade men med foton och färg ska det väl bli shop av det också. :-)
Det finns en annan leverantör med liknande månadskostnad (minns inte vad den hette nu) men den gick inte att testköra gratis, lite synd.
Maila mig gärna om du vill bolla webshoptankar, adressen finns i den nuvarande shopen.

Tack Rockermom, tar gärna emot ditt erbjudande. ;-)

Vera sa...

Kör så det ryker.. du kan ju börja på hobbynivå och avancera sen, tror det kallas bisyssla och har ett maxtak på hur mycket man får tjäna innan man måste betala in skatt.. går själv i samma tankar.. dock inte med prylar jag tillverkar själv. Skulle gärna va återförsäljare till dina hjärtan också *ler* Må så gott!!

Tindra-Star sa...

ja men klart du kan starta en shop. du gör så fina hjärtan..

Louella sa...

Tack för superfint hjärta, trots sommarlov :-)
Jag skulle iallafall handla i din shop, så jag hoppas det blir av!

Goskrutt sa...

heej hej! Jag funderar precis på samma sak som dig om webshop. Har bara kikat snabbt på texttalks testversion.. just nu fattar jag noll. haha.. har inte ritkigt tid att sätta mig in i hur det fungerar men har ju 30 dagar på mig. Bollar gärna frågor och ideer! :-)

Må så gott!

GOBLIgobli sa...

Hejsan Goskrutt, bolla på bara! ;-)
Nu vet jag inte vad som hänt men tror jag haft testperioden i säkert 60 dagar redan. :-o Kanske har de missat meddela mig... Men har fått rätt bra kläm på hur man hanterar sidan och nu återstår finslipning av div. detaljer.