Sidor

06 augusti 2009

Dubbelt upp för samma prisVista Print har åter fått vatten på sin kvarn tack vare mig. (Stackarna riskerar ju konka annars...ähum) Ingen har väl haft så mycket beslutsångest kring lappar som jag... Eller det kanske inte riktigt är beslutsångest som var orsak till denna beställning utan det att de förra lapparna är på väg att ta slut.
Men så enkelt som att bara beställa nya likadana ska det inte vara! Har en tid gått och funderat på att ha lite mindre lappar istället och så fick det bli. Då var det bara att ta en kväll för genomgång av deras "exklusiva visitkort", vilka var bra många fler än förra gången.
Eftersom jag nu skulle dela lapparna skulle motivet vara något som lämpade sig för det och föll till slut för denna. Jag älskar blommor och moln och tyckte bilden var så söt. Dessutom toppen att kapa på mitten.

Nu har jag lappar så det räcker!

14 kommentarer:

Myssel sa...

Snygga! Lik mina. :-)

GOBLIgobli sa...

Hehe, ja eller hur, visst är de! ;-)

Anna, Tvillingtand sa...

Jisses det var riktigt fint och fiffigt! Jag har tänkt att mejla dig ett tag om webshoppandefunderingar/diskussioner, men tiden rinner bara iväg. Det är väl så i semestertider! Jag hoppas det går bra med ditt test!

Hello sa...

Det blev ju jättebra! Och snyggt!

Anonym sa...

Så fina..och smart att kunna dela på två.

MinaMirakel sa...

Tjusiga lappar./Åsa

fante sa...

Smart och snyggt :-) Jag måste själv beställa fler snart. Kanske det blir "halvor" för min del med, för nu är mina lappar rätt luftiga ...

Mimmi sa...

Fiffigt!!!

Nilla sa...

Verkligen smart att dela dem i två! Jättefina blev lapparna!

Helena sa...

Jättefina! Smart att dela dem.

Majsan sa...

Vilken bra idé =) Kanonfina blev dina lappar!

Goskrutt sa...

oj så smart, kanonfin! :-)

Anonym sa...

Kul att du gillade min filt! Jag väntar med spänning på att se vad det blir av dina urklippta delar ;-)

Etiketterna blev väldigt snygga, gillar formatet som blev när du delade dem. Blev sugen på att göra mina lite färggladare också, men de får nog duga som de är så länge...

Lucia (Uplandsgården) sa...

Får jag bara säga vilken bara idé det ska jag oxå beställanästan gång blir ju hur snyggt som helst får jag lov att säga.