Sidor

11 november 2009

Äntligen moln till NinaRedan från början skulle det ju bli kläder till "bäban" i de rosa molnen men som vanligt får man aldrig tummen ur. Men nu blev det en tunika i enkel modell med bruna ärmar.

På den här ville jag testa att sticka ner raglansömmarna med avig trippel på CoverPron, vilket var klart vingligare än jag trodde. Sömmen ville inte alls bli sådär rak och fin som jag ville och kom på att det, förutom sbs, berodde på fel pressarfot. Äger nämligen ingen "center guide foot" vilken nog är en nödvändighet för detta ändamål.

Rosa moln från vid det här laget välkända JNY och det bruna är en jogging från lokala Furulunds.
Och Nina är glad bara det blir rosa!

8 kommentarer:

Mimmi sa...

Visst hade du en genomskinlig pressarfot? I så fall kan jag trösta dig med att det faktiskt går att få rakt (iallafall enligt mina mått mätt ;-) ). Jag brukar ta sikte på att lägga overlockömmen kant i kant på metallen som finns på denna pressarfot. Det avstånde passar iallfall för min bredd på overlocksöm.

Fin tröja! Skomakarns barn... ;-)

od Andulky sa...

Jättefin tröja!

LumLum sa...

Söt tröja och söt tjej. Kan det bli bättre? :)

Emilia sa...

Så fin tröja, så snyggt med bruna ärmar till det rosa molniga!

Camilla Porsman sa...

Så fin tröja till så fin tjej!

MinaMirakel sa...

En av mina favoriter, brunt-rosa.
Jättefint!/Åsa

Ellilo sa...

Snygg färgkombo!

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket! :-) Jag som dissade kombon brunt-rosa när den började komma i butikerna för, vad, 4 år sedan? Och nu är den en av absoluta favoriterna!

Mimmi, jo den foten. Kollade ju på dina fina tröjor och vet att du är en fena på just dessa sömmar! Och snabbt gick det upp för mig vem som kan det där och vem inte... Inte jag alltså, hehe. ;-) Får öva mer.