Sidor

08 maj 2010

Jösses så smått!


Nog för att nyfödda bebisar är små, men så här små?!? Hade jag alldeles glömt! Akut ägglossning kan man ju få för mindre och när jag sytt något så här litet är det nära, haha!
Gott om inspiration i sybloggar också och när jag dregglat över BillaBas sötsöta småmössor ville jag med prova. Såklart! Sen var det ju det där med att inte helt göra som "alla andra" så jag lät råkanterna vara som de var, rätt upp. Testade att sticka ner dem på testmössan och det blev fint det med men något tilltalade mig mer med denna ruffa uppsyn. Nästan lite punkfrilla över den! :-) Ja, kul hade jag i alla fall och gud så små de är!Mönster eget efter att ha måttat på en gammal hjälmis och gott om spillbitar finns det. Inte mycket tyg går åt till en sån här och kantbandaren på CoverPron skötte sig nästintill exemplariskt. Dock är just den här ribben lite tjurig för ändamålet då den är väldigt tunn och töjbar, men den passar ypperligt till hjälmisarna.
Får se om jag lägger upp dessa som kategori bland mina mössor i shopen.

12 kommentarer:

BillaBa sa...

Åååå vad fina!! Extra snajsigt med sömmarna utåt! Sinne för färger har du verkligen - jättefina färgkombinationer! Nu vill jag sy fler, även fast jag inte har några små huvuden att pryda dem med =)..

Therese sa...

Gud så fina små mössor! Nu vill jag att någon i min närhet ska få bebis så jag kan köpa en av dig:)

Anonym sa...

Dötufft med sömmarna utåt! Det kunde varit min idee!! haha ;)

Mimmi sa...

Dessa små söta saker till de nyfödda är nästintill oemotståndliga. ;-) Du är nytänkande som alltid! Underbar idé.

makrill sa...

Jättefin! Jag sitter också och pillar med en hjälmis-modell :)Kräver dock lite utprovning innan jag vågar sy sådana till försäljning eller som present - feg som jag är ;)

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket hörrni! =)

Jo, jag skulle också behöva prova på en bääb innan, de ser ju helt toksmå ut och inte kunna passa nån! Fast en sån där Newborn-docka kanske skulle funka som modell? *funderar*

Kristin / lilla t sa...

Jag brukar inte gilla hjälmmössor. Tycker de ser lite knäppa ut på bebisen. Men de här var ju helcoola. De är liksom medvetna om att de är knäppa och då blir det bra! Helt i min stil!

TRI o MAR sa...

Så in i bomben söta!!

Anki sa...

Superfina! Läckert med sömmarna utåt!

Lillemans mamma sa...

Coolt med sömmen utåt!

Le Petit sa...

Söta och coola på samma gång! Kul med sömmarna utåt.

Emsters Alster sa...

Jag säger som Kristin, brukar inte gilla hjälmmössor men de här skulle jag lätt kunna sätta på en liten! Toksnygga i alla färgerna!