Sidor

16 juni 2010

Jahaja...


Inte nog med att man är en u s e l bloggare så har jag inte fått mycket annat gjort heller. Jag har inte skrivit en enda rad om vår härliga vecka på Galleri Hemsytt vilket jag har seriös ågren för.
Tack alla som var där, både kunder och vänner!

Nu är nog bilden lite missvisande till mitt gnäll men den tiden som gått kunde jag ha sytt upp i princip det mesta av mitt tyglager. Men som sagt, icke. Jag har latat mig! Usch. Jag vill ju så gärna vara sådär effektiv som vissa (många) andra är men det går bara inte. Nu syftar jag inte bara till sömnaden utan vardagslivet i sin helhet. Var får folk all sin energi ifrån??

Nåväl. Högen ovan är i alla fall resultatet av den lilla mössprovning jag hade i förra inlägget. Och tur var väl det att jag lät testa dessa första exemplar för de var verkligen små! Faktiskt så små att de hamnade i storleksklassen 30-32 cm, prematur alltså. Så mycket för mitt minne av hur små (stora?) bebishuvuden är! Gör om, gör rätt, som det heter och efter att faktiskt ha fått träffa två av dessa små söta mössprovare live så har mönstret gjorts om och nu hoppas jag att de passar.
Fast inget är nog så svårt att få till som mössor trots att de borde vara så enkla att göra. Tror många sybloggare håller med mig om det. ;-) Man vill ju att de ska passa alla!

Hjälmarna har jag valt att kalla MiniCap och finns i min WebShop.
(...över 50 st. blev det, några är dubbletter...)

8 kommentarer:

MyC design sa...

Så mye fint du lager. Jeg dumpet borti bloggen din nå nettopp, og rekker ikke lese for sengen kaller. Jeg kommer tilbake senere når jeg har bedre tid :0)

Mimmi sa...

Du är inte lat, ibland behöver man vila. ....men 50 mössor är ingen dålig produktion.

Ha de!

Mysungar sa...

Härligt att du är tillbaks! Du är iallafall inte värre än mig - jag har inte bloggat (och knappt sytt) sedan början av april. Det är sååå svårt att komma igång igen efter att man har varit lite "lat" ett tag ;-) Fast det är väl inte så att man är lat egentligen, utan det är andra saker som suger musten ur en så skaparlusten försvinner...

Hoppas du får lite mer energi snart igen!

makrill sa...

Här har faktiskt flitens lampa lyst, även om du inte tycker det själv :) Ibland måste man få vila upp sig lite, både från sömnad och andra vardagliga bestyr... Det är ju trots allt sommar :)

Mössorna är jättefina, gillar verkligen banden som ger mig väldiga sommarkänslor!!

Vendeltid sa...

Klart man undrar vart du tagit vägen när du brukar vara så aktiv. Vilka supersöta mössor! Hoppas att de finns i min sons storlek (45 cm i omkrets). Inte för att han behöver fler mössor, men för att jag vill ha en av dina fina på honom! :D

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket för pepp!! =) Och ja, det är svårt att hitta tillbaks skaparlusten när den väl lyser med sin frånvaro, ffa om vardagen drygar sig för mycket.

Vendeltid, de är tyvärr lite mindre än så men inget som inte går att ordna. ;-)

Hello sa...

Så fina de är!

Och jag har helt lagt av mössor. Jag kan både sy och konstruera mönster, men på mössor går jag bet. Kanske att jag ska försöka mig på en solhatt, men det är inte bestämt än ;)

Presentation sa...

Hej hopp!

Vad länge sen jag kikade in här. Och massa fina alster, så härligt att se!

Jag har haft systiltje ett tag och rensar ut min tyg garderob för ny inspiration längre fram efter semester m.m. :-)


Så nu rensar jag ut lite tyger.

Så om du eller ngn annan vill fynda lite tyg. Kika gärna in på min blogg: www.goskruttpysslar.blogspot.com

Där finns även länk till två tradera auktioner på znoks fina elefanttyg. Tyvärr blev det helt fel inställningar på den auktionen så söker man på tyg så hittar man det inte, verkar inte gå att ändra heller :-(

Tipsa gärna.

Ha en härlig midsommar!

/Angelica