Sidor

19 november 2010

Nya tyger & Galleri Hemsytt


Bloggtorka i all ära men visst har en del annat blivit gjort. Har finally fixat mig det berömda F:et samt momsreg. så nu är vi business "på riktigt"! Eller ja, det går fortfarande parallellt med heltidsjobbet för tror inte jag kan leva på detta.

Men mitt i allt joxande med runt-i-kring-grejer med firman var jag såklart till syfestivalen och gottade mig. Träffade några av mina bästa syvänner och fikade och hade det hur härligt som helst. Och handlade tyg. Och en rullväska till maskinen eller vad man nu väljer att transportera i den. Kanon var den i alla fall och den fyllde jag med tyg på nolltid!

De som jag sytt filtarna av på bilden var dock beställningsvara hos JNY och fick dessa nu i veckan. Nog för att jag gillade motivet redan på bild med när de kom var det LOVE!! Hade sett ut att de skulle bli till filtar (vad annars??) redan innan men nu när jag lagt till lite velour och kantband så blev det bara så klockrent! Underbart tyg!! Av det blåa har jag inte hunnit sy än men ett gäng nya filtar till Galleri Hemsytt blir det. Vi ses där! =)

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Finafina! Jag blev också väldigt förtjust i tyget och ser framför mig härlig tischor till sommaren. Hoppas på bra försäljning under all julrusch ;-) sedan blir det en megabeställning ifrån Jny :-)

Ha de´gott!

MinaMirakel sa...

jättefina!/Åsa

Pyssellycka sa...

Mums vilket härligt tyg, jättefina filtar!