Sidor

13 februari 2011

Oboy!


Jag gillade verkligen den förra väskan men den här är jag KÄR i!
Den är MIN!! =)
Gjorde några förbättringar såsom vlissade insidor för mycket mer stadga och en avtagbar axelrem. Annars är den i stort sett samma.

Tyget är även detta ett Traderafynd som värmt hylla länge nu. Love it!! Det är en grov indisk bomull, perfekt för väskor. Remmen till handtagen har jag köpt från medbloggaren och väskmakaren MinMina, en 40mm bred och fantastiskt stadig och fin rem. Dock har jag inga metallspännen i den bredden (väldigt tjuriga att hitta...) så till axelremmen fick jag använda den 30mm breda istället.
Insidan är i vanlig svart bomullsväv.


Dessa små handmade-blings (också köpta på Tradera) har jag tänkt att ha till allt icke bebisrelaterat, tycker de är så söta! I brist på ett bra ställe att hänga den på sydde jag fast den i märket. Blev nästan som en arm med ärm. =)

iBag såklart! =)

23 kommentarer:

för liten och stor sa...

Du syr så fina väskor, jag skulle oxå vilja prova, men har verkligen inget bra mönster! Allt annat har jag. Man kan inte få köpa sig ett mönster va?

/Sarah

Anonym sa...

Otroligt snygg!!
/Ann-Sophie

Mysungar sa...

Vad duktig du är! Grymt fin! Verkar jätteroligt att sy väskor, nu blev jag extra sugen :-)

FridoLi sa...

Wow, vad läcker den är!! SUPERFIN!!!
Det ser så svårt ut att få dit alla detaljer som fickor, lock och sånt. Jag antar att man måste sy allt i en viss ordning för att få ihopd det?

Mimmi sa...

Supersnygg! (som vanligt ;-) )

Blingarna är inte dumma, inspirerades och beställde lite olika varianter jag också.

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket! =)

Sarah, jag har just nu inget mönster till salu då de jag har inte är kompletta för att kunna säljas. Många moment gör jag "på känn" utan mönster och tror det även skulle behövas en medföljande beskrivning som jag inte heller har just nu.

FridoLi, visst är det ett pill och rätt ordning underlättar avsevärt. Nu har jag sytt säkert 40-50 väskor så lite vana har jag fått.

Mysungar, det ÄR roligt att sy väskor! =D

Retro Elephant sa...

Den här är sjuuukt snygg!

//Lina

FridoLi sa...

Jag skulle också vilja köpa ett sånt här mönster! Om du någonsin färdigställer ett som du vill sälja får du gärna meddela mig! :-)

MinaMirakel sa...

Helt fantastisk!/Åsa

Le Petit sa...

Jättesnygg! Ser verkligen välarbetad och proffsig ut!

FridoLi sa...

En fråga: Om man har sytt själva ytterväskan och en passande innerväska var för sig, syr man sen fast dragkedjan samtidigt som man syr ihop ytterväskan och innerväskan? Och har ett vändhål i innerväskan ?

Anonym sa...

Schysst indeed!

Ja, det saknas verkligen en del i fråga om spännen på marknaden. Jag specialbeställde remmarna för att jag lyckades hitta bra spännen (svarta såklart) i det måttet.

Kanske skulle man börja göra DIY-kit och tillverka väskmönster att "kasta med"?!

GOBLIgobli sa...

FridoLi, precis. Jag tråcklar först fast dragkedjan i ytterväskan och i innerväskan har jag lämnat ett vändhål längs ena långsidan i botten. Lättast att kränga då.

Tjenna Mina!!! =) Det vore en idé.

Agata Ragata sa...

Shit vicken snygg väska! Och det lilla bling blinget är en jättefin idé!

ExD (fd maasa) sa...

Oj, så snygg! Bra inspiration till väskan som jag har på "måste-sy-listan"! Väskan nedan är också kanon - har beundrat den i helgen.

Katarina sa...

Kan bara instämma i hyllningskören! Toksnygg väska!

Anki sa...

Verkligen supersnygg väska! Å vad jag blev sugen att testa, fast en lite enklare variant...

Mimmi sa...

Åh, den är så snygg! När jag skall jag vinna över latheten och ta tag i väsksömnaden. Har jag snackat om detta i 2 år nu, eller?

Tack för kiken inne hos mig ;-) Vill dock rätta dig lite, min dekorsöm på mössan är vid båda sidosömmarna och inte bak ;-)

Ny layout? Vårfräsch! :-)

sorkmor sa...

Förstår att du är nöjd, den är verkligen ursnygg, är det eget mönster??

Skapat av mig sa...

Men så snygg! Nu vill jag också sy fler mer avancerade väskor! Tack för inspirationen!

heltKLAARt sa...

Otroligt mycket fint du gör! Väskorna var väldigt trevliga.
Önskar dig lycka till i fortsättningen!
Kram Anneli

LustigLinda sa...

underbar väska! Jag är ny inom "sy väskor-världen" och det är ju bara såååå himla kul! Jag älskar också manchester och därför tycker jag att väskan nedan är bara hur skön som helst, färgen också!

Kattis sa...

Jag älskar dina väskor! Jag gör också väskor, mest sydda insidor med stickade utsidor. Jag måste bara säga, jag älskar också din väska! :-)