Sidor

30 september 2012

Väska av gamla jeans

 
En sån här väska har jag tänkt göra hur länge som helst. Har några gamla jeans hemma som krympt i garderoben (konstiga garderober man har...!) och som lämpar sig utmärkt till just väskor.
 
Har mer och mer halkat in på återvinningsträsket det senaste (á la Katwise ;-)), och bl.a. köpt en massa ulltröjor att sy om till div. kul kläder och kappor. Har redan sytt klart en höst- och en vinterjacka, men dessa har inte fastnat på bild än för jag måste ju ragga med mig någon som kan hålla i kameran. =) Å andra sidan är jag en usel modell så vete sjutton om det blir bra ändå...
 
Men, väskan var det. Har kört hela kittet med foder, dragkedja, en innerficka med dragkedja och gjorde den så rymlig som jag bara kunde. Botten består av en uppstadgad rektangulär bottenplatta vilket gör väskan lite mer stadig även om jag inte vlissat upp den för övrigt. Denim är så pass stadigt så jag tycker det räcker gott. Axelremmen hakade jag fast i en hälla och knapphålet med karbinhakarna. Enkelt och funkar toppen! =)

3 kommentarer:

MiMeLin sa...

Vad snygg! Det är verkligen super med återbruk. Håller med dig om att det är konstigt hur kläder kan krympa bara av att ligga i garderoben :-)

Åsa Tidqvist sa...

väldigt snygg, håller på att jobba bort min fobi mot dragkedjor, knapphål och dylika jobbiga moment - sen kanske jag vågar mig på väskor jag med!

Etta - gravid, illamående och lite bitter sa...

Snygg! Jag har också en mängd oanvändbara jeans i garderoben. Ska bara komma på något lämpligt användningsområde, och det här kunde ju vara ett!