Sidor

03 maj 2014

Plötsligt händer det...

 
När man tar en blogg-sy-webshop-företagspaus hinner man faktiskt sitta ner och andas. Verkar som det var det jag behövde för under denna paus har jag hunnit varva ner, begrunda och ladda upp mycket välbehövligt. Smelled the coffee helt enkelt! =)
Behövde ta en ordentlig funderare på vad jag skulle göra med min business och slutresultatet blev att jag ger det en chans till. Har länge haft många idéer som jag velat lägga in i min webshop men de har alltid fastnat på detaljer. Det jag nu valt att lägga fokus på är färre artiklar och en mer samlad färgskala samt att jag nu kommer ta specialbeställningar på både filtar och hjärtan med personlig text.
Har gång på gång fått förfrågningar om sådana hjärtan men valt att tacka nej pga pausläget vilket såklart känts tråkigt. Men nu kör jag alltså igång med dessa + filtar med samma applikation som Kramfiltarna jag sydde innan.
Väskor i shopen syr jag när andan faller på. Både egen design och Re-cycle omsydda av återvunna jeans. Dessa har dock fått sig ett nytt namn för nu ville jag skilja på gobli, som blir rena babygrejer, och så mitt vuxenmärke som heter just add pink. Det blir broderat på väskorna.
 
Hur som, ni är hjärtligt välkomna att kika in! =)
 
 

2 kommentarer:

ExD sa...

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig!!!

GOBLIgobli sa...

Tack snälla du!! =D Försöker få till lite inlägg så sakteliga.