Sidor

22 maj 2008

Gobli ShopTänkte ha en liten blog-shop vid sidan om och lägga upp sånt som finns klart för leverans.
Nu är det nog "gammal skåpmat" för er som läst i min syblogg och mössor kanske inte heller är så aktuella nu när värmen kommer. ;-) Men de får hänga med ändå.

Ligger lite lågt med beställnignar just nu då jag helt enkelt inte orkar ha samma tempo som förut. Stundande sommaren med alla dess "krav" på trädgårdsskötsel och en massa annat tar mer tid än man skulle önska. Vill också få tid att försöka göra något av alla de idéer jag har i skissboken...

Och så vill jag ha en snygg hemsida! :-D

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilken bra idé, jag kommer att kolla på hemsidan!!!

Du... jag har förresten utmanat dig på min blogg!

s n o r k sa...

åh så fin väska! jag blir så sugen ju!
I höst kan jag kanske beställa en? Så får du sommaren på dig att ta det lugnt ; ))))
Kram Linn

Emma sa...

En sak som inte alls hör till inlägget, men jag skriver det här i alla fall... Hur har du sytt fast bilarna på den först Cozyn? har du använt vanlig sick-sack? Har testat olika sätt att sy applikationer hela dagen men får inte till något som blir riktigt snyggt. Testade med tät sick-sack, men det blir ju inte lika snyggt som när du syr dem med brodermaskinen, så jag funderade på om man kunde göra på något annat bra sätt och fortfarande få det snyggt. Några tips?

GOBLIgobli sa...

Hejsan Emma, de har jag sytt med helt vanlig sicksack, alltså ingen tät satäng eller så. Har även testat sy fast cozy-applikationer med raksöm men tyckte sicksacken funkade bättre.
Att det blir bra med brodermaskinen beror ju på att den inte har någon pressarfot som trycker på tyget och den beräknar alla små steg så sömmen blir jämn.
Däremot kan jag inte göra så stora grejer i broderaren då ramen är för liten. Lite ot här... ;-)
Men maila mig annars om du vill ha mer tips och ifall jag kan hjälpa.

Mikaela sa...

Oj så mycket fint du gör!

Mille sa...

Fantastisk fina väskor, fin blogg, måste hinna se mer på den.
Snygg pappersetikett oxå, återkommer!