Sidor

08 juni 2008

Jag, en Kreativ Blogger!! (just när kreativiteten är nere...)Denna utmärkelse fick jag av Kaja&lilla krax och blev alldeles överrumplad!! Gud vilken ära, som dessutom kom från en av mina absoluta favoritbloggare och sömmerskor här på nätet!!

Nu ska jag i min tur ge bort till två som jag tycker ska ha den! ;-) Inte för att det blir lätt då det faktiskt kryllar av härliga bloggare och pysslare, men har till slut kommit fram till följande två;

Den första blir OttoPippi. Hennes sätt att skriva är bara FÖR underbart!!! :-D Så målande, så fantasifullt och med en helt underbar humor skriver hon om allt som händer i hennes sykrypin. Och utanför också för den delen. ;-)
Hon visar inte bara det som alltid blev lyckat utan också sånt som andra kan lära sig utav och det gillar nog många!
För att vara en som bara bloggat några få månader så har hon hunnit med att sy otroligt mycket fint, färgat tyger och underhållit sina läsare.
Din blogg läser jag med stor glädje!! :-D

Den andra blir Thea KokaLal. En tjej som jag faktiskt haft turen att även träffa irl lite som hastigast, en mycket trevlig och rar person är min snabba uppfattning. ;-)
Hur som helst, en otroligt inspirerande blogg, full av fina närbilder på helt underbara kläder och småpyssel. Det Thea gör kan man "gå" efter ;-) för hon har oftast testat olika metoder och berättar om det som funkade och det som inte gjorde det.
Hon skriver utförligt om sånt hon får återkommande frågor om och lägger vekligen ner tid och hjärta på att göra det bra.
Kort och gott en fullspäckad blogg med en massa kärlek och känsla för sin hobby och de hon syr till!

11 kommentarer:

OttoPippi sa...

HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!! Allvarligt!!!!? Jag kunde inte först läsa klart ditt inlägg utan gick ut i vardagsrummet oc grät (!) en skvätt!!! (Sambon var mycket undrande...:-)) Blev så OTROLIGT glad och rörd över denna utmärkelse!! Och så från just DIG som är en av mina stora inspiratörer!!!! Herregud!! Tack!!! Skall lägga ut utmärkelsen i morgon... måste bara samla mig lite först och sova på saken om vad sjutton jag skall skriva! BAMSEKRAM från OttoPippi!!

GOBLIgobli sa...

Hihi, du är sååå värd den!!! :-D Din blogg var mitt spontana förstaval. ;-) Kraaaaaam!!

s n o r k sa...

Jag tycker du har givit utmärkelsen vidare till precis rätt personer!
Kram Linn

GOBLIgobli sa...

Ååh, tack snork! :-) Kan ju inte påstå att det var lätt att välja ut den andra, finns verkligen många som hade platsat men ska man ta EN så... ;-)

OttoPippi sa...

Tack Snork!!!!

Gobli: Har nu lagt ut din utmärkelse på min blogg!!! Är så glad över den!!! Måste dock tänka lite till på vilka jag ger den vidare till. Vilka regler är det som gäller kring det??
Kram!

OttoPippi sa...

Hej!! Var har du tagit vägen? Saknar dina fina grejer :-) :-) :-) Ha det så bra, så syns vi förhoppningsvis snart i cyber :-)

GOBLIgobli sa...

Men snälla, goa OttoPippi, vad glad och rörd jag blir att du tänker på mig! *snyft* :-)
Uuuh, jag SKA kamma till mig, jag lovar, har bara tappat precis ALL energi just nu trots att jag har en massa idéer till alla nya fina tyger jag fått.
Har tom vevat runt i syhörnan med ommöblering av borden och lite annat och försökt göra snyggt för att inspirationen ska komma tillbaks.
Men klart vi ses här, cybervännen!!! :-D
Kram

underbarn sa...

Tycker du kan behöva en kram... så här får du en!! :-)

GOBLIgobli sa...

Uuuh, men ååh tack SNÄLLA du, underbarn, det värmde så in i norden!! Precis vad jag behövde faktiskt!

OttoPippi sa...

Hej vännen!!!
KRAAAAM tillbaka!! Du skall bara veta att dig glömmer man inte så lätt :-) :-) :-).
Vet du? Man MÅSTE faktiskt få ha "prodktions- och skapardownar" ibland!! Det är det dom gör att man gåt framåt!! Älskar dina byxor förresten på inlägget ovan! Vilket tyg!!!!
Välkommen tillbaka vännen!!!
Kram!

GOBLIgobli sa...

*snyfffft* Vad rörd jag blir nu, du tar orden ur mig! Men du har nog rätt ang. downar, man får ta den tiden att samla inspriration (= leta fram den bland dammtussarna.) :-D
Tack vännen!
Kram