Sidor

18 oktober 2009

En sen väskaVisst blir det jobbigt när man har en beställning som bara drar ut på tiden? Surdegar kallas de visst. Den här lilla bagen hade råkat bli just en sån.
(Fast nu tror inte jag att ni andra är lika slöa som jag! Menar, varför göra något på en gång när man kan skjuta upp det...eeh?) ;-) Jobbar på att försöka få bort det där onödiga tankesättet men det tar tid tydligen.

I alla fall var det svägerskan som kom med en förfrågan om en mindre väska efter att ha sett den här. Svart och med det svartvita tyget Carmen. Var bara det att just då var mitt svarta bastyg slut och butiken hade slutat sälja det för säsongen. Alltså vänta.
När tyget väl kom in igen och en liten rulle blev inhandlad hade det blivit vår. Sen blev det sommar med bristande ork och annat. Sen köksrenovering. Sen mm, mm... Men när det sen blev dags för hennes födelsedag hade jag ingen ursäkt längre! Och vad skönt nu när väskan är klar!

Ett par tankemissar fick jag till då det inte blivit några väskor sydda på ett bra tag och jag tappat ordningen på sömnaden, men inget värre som inte gick att fixa med nya bitar och lite tandgnissel.

13 kommentarer:

Mimmi sa...

Surdegar är inget roligt - särskilt inte när de är bebställningar.

Snygg väska som vanligt ;-)

Undrar när jag skall ta mig an "surdegen" (=det som är planerat sedan länge men aldrig blir gjort) väska :-D

Camilla Porsman sa...

Lugn, bara lugn, det är nog jag som är surdegsmästarinnan (och tänk så bra det vore om det gällde dito brödvarianten också, men icke...)! :-)

Supersnygg väska, det blir det ju alltid när du är i farten.

Syserine sa...

Ursnygg! Fin detlaj med den lila flerpen på dragkedjan. Det är sånt man kan titta på och glädjas åt!

MinaMirakel sa...

Helt underbar, gillar stilen!/Åsa

Libe sa...

Du syr så himla fina väskor , Gillar de stenhårt ;-) !

Skapat av mig sa...

Den blev hur fin som helst! Du är så duktig!

GOBLIgobli sa...

Tack så hjärtligt!! :-)
"Flärpen" har pappa (Genuine Craftman) gjort av masurbjörk som bekant och Jag tycker de passar så bra som den där extra detaljen.

Mimmi, vi får ta en liten surdegsträff. ;-)

Camilla, haha! Och det som är så gott!

GOBLIgobli sa...

Mäh, "jag" med stor bokstav, inte riktigt meningen... :-S

Jes sa...

Kanonsnygg väska, och surdegar har vi nog liggandes där hemma allihop :)

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

Lucia sa...

Jättefin väska. Jag älskar dina väskor, är superdålig på att få in snygga dragkedjor ska verklgien bli mitt projekt. Blir alltid lock eller knapp. Men dina är så snygga så man blir ju riktigt inspirerad.

GOBLIgobli sa...

Ååh tack Lucia!! :-D Det är inte så svårt som det kan tyckas med dragkedja.

mysigtdesign sa...

...men den var väl värd att vänta på !?