Sidor

02 april 2010

Rallyfilt och Knubbobörs


Apropå det här med teman på saker jag syr har jag ett tag spånat på ett annat också. Någon som sett sådana här liknande ränder förr? Man kan se dem i trafiken då och då och nu pratar jag inte om övergångsställen... ;-)
Den här är mest riktad till de eventuella entusiaster som har dessa ränder på sin bil eller bara helt enkelt gillar Dodge Viper, och för mig är originalen från vrålöset på bilden nedan. Ingen familjebil direkt men drömma kan man ju... Eller som sagt, ekipera bebisen med en filt!
Proportionerna fritt höftade från bilden och filten är i dubbel trikå, samma blå på baksidan.

Bilden från World Fast Cars.

Sen måste jag bara visa min alldeles egna nya Knubbo!! För er som ännu inte sett en förut kan jag tala om att en sådan skönhet i valfritt tyg finns att beställa hos MinMina.
Den är fantastiskt välsydd, kolla bara på sömmen som går runt kantbandet och kan säga att den ligger precis lika perfekt på avan. Jag är riktigt imponerad av finishen. Och tyget fick Mina välja själv efter att jag hade gett lite önskemål om färger och mönster. Inte så konstigt att det blev blommigt då va? ;-)

Fiiiiin!

Glad Påsk på er!

11 kommentarer:

Madelene sa...

Gossarna här hemma skulle älska att ha en varsin Viper filt :0)

Y sa...

cool filt! jag har också en knubbo! det borde aaaaaalla ha. Minst en

Vendeltid sa...

Vilken cool rallyfilt! Nu är jag inte så inne på det där med bilar, jag gillar mer retro-/flower powerstilen, men snygg som attan var den ändå..

Glad Påsk!!

mysigtdesign sa...

Ha, ha...den gillar jag

minmina sa...

Fint omdöme jag får, så roligt att du tyckte om den! Rallyfilten var ju toppen!
:-)

W collection sa...

helt underbar fil, less is more! å börsen va supersöt:) kul att hitta in på din blogg:) /TIna

Lime by me - Lime design sa...

Jättefin filt och tufft tema!

Mimmi sa...

Dina ideer är ju helt underbara! Underbart cool filt.

MinMinas saker är fina - knapparna är urläckra. Grattis dig, en härlig vårklapp (eller födelsedagspresent? ;-) ) till sig själv.

Mimmi sa...

Tack så mycket för din underbart värmande kommentar! Den gjorde min dag! ;-)

Det var nog 2 år sedan som jag köpte den randiga ribben och den var på 2:sortering om jag inte minns fel. Men vad den kostade kommer jag inte riktigt ihåg, lite dyr ;-) tror den låg på 25-50 kr/m :-D

Det kanske börjar bli dags för en lite utfykt och resa tillsammans. Synd att de inte har öppet på helger.

MemLin sa...

Du har så mycket bra ideer :-)

Min ribb är väldigt lik den ribb som gamla fix-plagg är kantade med. Har letat efter liknande nu när jag varit ute på vift men inte hittat någonstans tyvärr.

MemLin sa...

Man kan inte komma ihåg allt ;-)

Testade ditt trick med treviktkantband och tackar så mycket för tipset. Fick till det hyfsat men jag tror att det återstår en del träning.