Sidor

09 juli 2010

Viloläge Batch #2


Efter att ha fått hem mer härliga tyger från JNY så var ju tanken att det skulle bli fler filtar. Såklart. Och det blev det och mer ska det bli! Att det blir så mycket nu beror dels på att det är så kul att sy filtar (såklart!), men sen att jag har både Galleri Hemsytt igen i augusti och en hantverksmässa som kommer senare i oktober, och då vill jag ha lite att välja på.
Så Vilolägen denna gång och jag fick stygnsätta en ny skylt då tvättinfon inte längre stämde med den förra. Dessa JNY-tyger är med lycrablandning och då rekommenderar jag inte tumling och att strykjärnet fick en prick mindre att dras med.


Sen måste jag bara visa den här sköna lilla killen som både har en Viloläge-filt och specialbeställd Cappello-mössa. Mössan är endast med bred fåll till skillnad från "originalet" som jag gör i dubbelt tyg. Välkända tyger även till dessa. Såklart! =) Tack så mycket för att jag får låna bilden! Man blir ju inte annat än glad av att se den.

7 kommentarer:

OttoPippi sa...

Härligt att se! Lycka till med "massproduktionen". Vet du vad? Jag har aldrig sytt en enda filt... Har på nåt konstigt sätt fått för mig att de är långtråkiga att sy (uppenbarligen stämmer inte detta) och att det går åt så himla mycket tyg (jag är kanske en snåljåp :-)) samt att det blir fult då jag inte har en bandkantningsmojäng till covern (självklart måste det gå ändå...) Nåväl, blir faktiskt lite sugen nu dock.....
Ha det så skönt i värmen!!

od Andulky sa...

Helt underbar filt och bild!!

Nilla sa...

Verkligen fint! Proffsigt och välgjort som det blir när du gör det. :)

makrill sa...

sitter på jobbet och surar. fint väder ute. saknar inspiration i syandet. vad gör jag då?! jo jag surfar in till dig och tittar runt och blir genast på gott humör och inspirerad till tusen! TACK!

GOBLIgobli sa...

Tack snälla ni! =)

makrill, haha, men vad bra att du piggnade till på jobbet och fick inspis! :-D

OttoPippi, ja vad fasen, jag håller på att svettas ihjäl bara av att vara just nu! (30 grader...)
Jo visst går det åt lite mer tyg men jag tycker det är så kul att kombinera och hålla på med alla filtar. =)

Gekko sa...

Åh, alla dina härliga filtar! :-)
Kul att det blir av med Galleri Hemsytt i augusti. Jag fick ju säga nej igen pga flytten.. :-(

nefertari sa...

åh kom over denne bloggen her jeg satt i kveld. Så utrolig mye fint du lager!! virkelig inpirerende. Jeg legger deg til i min bloggroll om det er okei :)