Sidor

01 januari 2011

God fortsättning på er!

Med stora förhoppningar om mer frekvent bloggande och mer sömnad välkomnar jag nu det nya året! (Tänk att det ska till ett nyår för att man ska få tummen ur och rycka upp sig...!)
Året som gick lullade alltså på i sparlåga för min del, dock har en hel del hänt under ytan. Som att jag numera innehar det där företagseffet och allt stök som kommer till. Idéer finns det gott om, det är bara en massa smådetaljer som ska falla på plats och såna finns det också gott om. På alla plan.

STORT TACK till er alla som besökt min blogg och till alla kunder under året!! Tack för alla sköna kommentarer jag fått, det värmer!! =D
(ska bli bättre på att kommentera jag med...)Sen vill jag passa på att göra lite reklam för MiniSkunk! Fick hem denna superhärliga brun/turkosblårandiga velour och efter den sedvanliga tvättprocessen var tyget precis lika gosigt och fint som innan. Tanken att det skulle bli en filt var självklar och tillsammans med apor-lejon blev det bara kanon! =) Just den här gick till en beställare.

9 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Väldigt snygg kombination av tyger till filten,underbar!/Åsa

Call design sa...

Som alltid en fin sak från dina händer. Önskar dig all lycka med ditt företag, du har så härliga idéer och gör dem så snyggt och med humor. Det tycker jag om!
Önskar dig ett gott nytt 2011 som injuder till många äventyr och upplevelser!

JuMel sa...

Vilken härligt filt!

Smilla sa...

Vilken fin filt, härliga tygkombinationer som alltid från dig :)

Thea sa...

God fortsättning!
Jättesnygg filt och fint foto. Och rejält frestande med veloure n. Håller med om att den gjorde sig jättefint till apor och lejon.

Kram!

MamaMia sa...

Jätte fin filt. Jo Miniskunk har fina tyger med bra kvalitet och hon är snabb på att skicka dem också.

Men du en liten fråga vad använder du som kantband på filten?
Är det något du köpt eller har du gjort det själv?

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket alles! =)

MamaMia, jag har JNYs tunna interlock (jättemörkbrun) som jag köper rundstickad och klipper ut i spiral.

Mimmi sa...

Underbar fin filt (som vanligt)!

God fortsättning till dig också! Jag ser med spänning fram emot alla nya fantasifulla produkter ifrån dig. Själv har jag upptäckt företagandets baksida, dags för bokslut. ;-)

MamaMia sa...

Aha ok tack så mycket. =)