Sidor

17 augusti 2011

Filtmaraton


Det här med att jag skulle vara mer flitig, blogga mer och sy mer än nånsin år 2011 ser onekligen ut att ha spruckit från start... En otroligt seg sytorka infann sig på vårvintern och dammråttorna är de enda som hopade sig i min systuga.
Verkar dock att detta är något som händer många nån gång under "karriären" och visst blir man lite extra depp över att man tror att "alla andra" har en sybissniss utan motgångar (men visst finns även de!). Och erkännas skall att jag haft svåra tankar om att lägga ner gobli också, från att ena dagen känna "Ja men nu kör vi" till "Nu skiter jag i det här!! På riktigt!"

Hur som helst, jag satt och tittade på mina mängder tyg i hyllorna och fick då ett infall att åtminstone dessa ska det bli filtar utav och just då kändes allt så självklart och skönt. Har kommit fram till att just babyfiltar är något som jag verkligen gillar att sy och det har trots allt blivit några stycken sen start.



Tack alla som besökt min blogg trots bristen på inlägg. =)

17 kommentarer:

Kånkarong sa...

Åh, så härligt att se ett :) inlägg!

Karinottilia sa...

Äntligen! Jag har längtat efter detta :) Så roligt att se dig här igen!
Min sybissniss gick trööögt, men tygbissnissen går bättre :) Men vad jag känner igen mig i detta att man känner sig helladdad till att ibland säcka ihop med uruselt självförtroende inför sitt företagande. Kram!

GOBLIgobli sa...

Tack snälla ni! =)
Men att det ska vara så jobbigt emellanåt, känns som det går så mycket tid till spillo till att samla ihop energi att komma upp igen!

od Andulky sa...

Så fina! Heja dig! Alla har väl svackor, men det brukar ju bara betyda att man blir bättre sen :-)?

MadebyMammaMia sa...

Klart man tittar in, du syr ju så mycket fint. Keep on the good work:)

Jennie sa...

Vad kul att du fått lite sylust igen! Det kanske gav mersmak? Det var ingen dålig hög med filtar du fick ihop! :)

Mimmi sa...

Man måste få tappa modet ibland och förstår dina tankar om gasa eller bromsa. Heja dig! Jag hoppas du kommer till beslutet att gasa eller åtminstone hålla (styr)farten för du fögyller sömnadsvärlden och dina filtar är helt underbara! Wow, säger jag om det randiga kantbandet!!!!!

Liten Lucky sa...

Äntligen är du tillbaka!!! Jag tror nog att alla som har en hobby eller ett jobb tröttnar pa det förr eller senare, men hittar ofta tillbaka till det ursprungliga intresset och passionen. Ta det för vad det är och sluta inte, för du gör helt underbara saker!!!

MinaMirakel sa...

Vilken maffig hög!/Åsa

Mrs.Bao 包 sa...

haha... ÅH vad jag känner igen mig precis just nu!! Precis så känner jag också var och varannan dag, "Nu skiter jag i det här!!"
Kul att du börjar komma ur det i alla fall!
/Agneta

KLOCKARBARN sa...

Just i filtarna kommer ju tygerna så fint till sin rätt också.

GOBLIgobli sa...

Ni är ju för underbara med pepp och uppmuntran!! =D Tack alla för fina kommentarer!

Och ja, ha alla upp-o-nergångar får helt enkelt vara en del av det hela för det är ju en del av livet med. Men förhoppninsvis lär man sig något nytt varje gång.

Älsklingsfrö sa...

Ja vad glad jag blir! Du är tillbaka! Dina filtar är ju så härliga. Och visst har vi ju alla svackor. Det gäller bara att härda ut dem och ta sig förbi dem. Försöka släppa stressen och pressen och till slut kommer ju oftast lusten tillbaka. Jag hoppas verkligen inte du ger upp Gobbli! Du är saknad och jag tror det blir många som blir glada över ditt inlägg och att se att du och Gobli lever ;-) Kraaaam

OttoPippi sa...

Kära du!! Som sagt! Jag har vandrat samma väg i år (och halva förra också för den delen). Därför har jag saknat alla! Även dig givetvis. Men, det verkar som om vi är tillbaka! Heja oss! :-) Skall bli kul att "ses" mycket oftare nuförtiden! Stor kram!!

Retro Elephant sa...

Härliga filtar! Och om att känna tveken, det gör nog alla någon gång. Jag brukar också känna emellanåt, nej nu skiter jag i det här och gör något annat. Oftast i samband med att känner att det blir för stor press. Därför har jag bestämt att RE skall enbart vara kul, jag gör det mest för min egen skull och på eget initiativ. Svårt att kombiner hobby och jobb. Jobb är ett måste medan en hobby skall vara enbart kul.

//Lina

W collection sa...

Å så roligt att se inlägg från dig, alltid lika välskapta och fina grejer!

Heartbeatdesign sa...

fy buuuubblan va fina! Har haft filtångest heeeeeeeela sommaren och har snart bara 1 kvar på en större beställning... önskar jag vore bara hälften så bra som Du.. det skulle räcka gott och väl! :D