Sidor

09 september 2011

Så minst 25 fans, huh...?


Håller på att strula ihop en sida för GOBLIgobli på Facebook och ja, som den tjockskalliga motvallskärring till detta fenomen som jag var, trillade jag dit till slut! Var länge en stor anhängare av VVFB men sakta insåg jag att det var bara att ge upp.
Så nu håller jag mer eller mindre på att få tuppjuck på alla inställningar och annat krafs som ska till, plus att jag måste ha minst 25 fans för att få till ytterligare en funktion.

Då vill jag alltså be er nobla bloggvisitörer att snääälla snälla snälla klicka in er på min sida i via f:et där uppe och Gilla Järnet! =)
Plis pliis...!

11 kommentarer:

Anki sa...

Självklart!

Jennie sa...

Jag gillar också! Tipsade i Vi Sytokiga på fb också. Skit mysig grupp för alla sytokar :)

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket hörni! =) Är nog snart uppe i 25. =D

Jo sa...

Såklart! :)

Sandra sa...

Självklart att jag gillar´t.

Miiaoo sa...

Såklart gillar jag också!! Vad är det för funktion man får vid 25 gillare? har nu 31 men har inte sett nån mer funktion. // miiaoo syr med JUVLIGa på fb

Camilla sa...

Jag skulle gärna gilla men jag fick fullständigt dunderkomplett nog av FB för ett tag sedan och gick ur. Det känns nu som om minst ett ton lyfts från mina axlar, eftersom jag slipper irritera mig på allt det som varje dag störde mig med FB och vad FB gör med folk. Så - ledsen, men jag får gilla dig och GOBLIgobli på vanligt vis istället! :-)

GOBLIgobli sa...

Tusen tack, ni är bäst! =)

Miiaoo, det är ett användarnamn till sidan så nu heter min facebook.com/GOBLIgobli där på slutet istället för en radda siffror också. Inget mer exotiskt än så. ;-)

Camilla, jag tar glatt emot alla gilla oavsett form. =)
Förstår känslan av att helt ruttna på något och bara lägga ner totalt. Inte meningen att man ska må dåligt över något så "ytligt" egentligen.

Majsan sa...

Jamen självklart gillar jag =))

Kattis sa...

Vad är det för inställning som man bara kan göra efter 25 fans? :-) Nyfiken

GOBLIgobli sa...

Vill åter tacka alla för att ni gillar! Min smöroffensiv gav resultat. =D

Kattis, det var att jag kunde lägga till användarnamn till gobli-sidan. =)