Sidor

23 september 2011

Stl. newborn


Tänk vad glad man kan bli av att sy en omlottbody!
Jag som aldrig gjort det förr kände mig sådär löjligt tillfreds över att äntligen testsytt något som "alla andra" redan gjort hur många som helst av. Och hade det inte varit för snälla Älsklingsfrö som på vår senaste syjunta delade med sig av sitt fina mönster och värdefulla tips så hade jag nog fortfarande inte sytt någon.
Tack vännen!! =)

Varför jag nu helt plötsligt sytt en sådan är för att jag för fullt jobbar med att bygga upp en riktig webshop (finally!!) och där är tanken att det även ska finnas ett NewBorn-kit att beställa. Vilka färger och tyger det blir återstår att fila på, men visst är Strömmings söta elefanter passande som unisextyg? =)
Sen tycker jag just den här bodyn blev lite extra rock n´ roll med lila kantband. ;-)
Bandkantat med CoverPro och KAM-pressade plastknappar.

8 kommentarer:

Karinottilia sa...

Med risk för att vara tjatig... SÅ ROLIGT att ha dig tillbaka!!! Jättefint set och jag gillar elefanterna jättemycket åxå :)

MinaMirakel sa...

Underbar body, gillar omlott!/Åsa

[bebisblä] sa...

Jag håller verkligen med om att det var snyggt med lila kantband till!

Älsklingsfrö sa...

Varsågod vännen! Det är alltid lika roligt att träffas o utbyta erfarenheter. Är bara glad över att lilla jag hade något att komma med ;-) Och kläderna blev såå fina då du alltid är lika omsorgsfull i ditt arbete. Kram

Jag! sa...

Hejilihå!
Undrar om du har lust att dela med dig ett litet tips. Jag har prövat ett flertal ggr att sy muddbyxor åt min 2-åriga tjej, men jag får inte till bredden på mudden över magen. den blir alltid för lös. Jag är alltid så rädd att den ska bli för tajt så då klipper jag den nog för bred. Har du nåt tips över hur man ska mäta? Skulle vara super tacksam för ett tips!!

Toodiloo!

/Erika

Retro Elephant sa...

Jättefina bebiskläder!

//Lina

GOBLIgobli sa...

Tack för sköna kommentarer! =)

Erika, jag får nog bolla dig vidare till Älsklingsfrö som jag länkade till i inlägget, för hon är överjävlig på muddstorlekar till brallor! =) Jag har inte sytt så många muddisar så jag kunde ha koll på detta tyvärr.

Anki sa...

Superfint set! Ska bli spännande att se webshoppen sen.