Sidor

22 april 2012

Shoot for the moon.

Shoot for the moon.
Even if you miss, you'll land among the stars.


Jag är en sucker för broderad text. Framför allt om jag hittar något kul eller träffsäkert. Eller som denna som jag tycker är väldigt söt och, hur ska man uttrycka det, lyckoönskande för framtiden till en liten nyfödd. För visst ska man väl satsa högt i livet? Ibland i alla fall. =)



Och så kan jag bara inte släppa det här med babyfiltar! De ÄR så härliga att sy trots allt!
Till den här texten var första tanken att använda mig av stjärntyg, passande nog. Men skulle även andra tyger funka? Eller så får jag leta upp andra passande textrader. =)


Lime stjärnjersey från Ohlssons, cerise trikå samt randig velour från gömmorna.
Maskinbroderad text och overlockade råkanter.

8 kommentarer:

Sandra sa...

Så söt att jag allvarligt kommer överväga en bebis till. Precis mina färger!

Thea sa...

Så fint! Hröliga färger och lite romantiskt skrivet till en liten nykomling.

underbarn sa...

Åh så fin! Och texten är helt underbar! Nu har jag kommit igång med sömnaden igen efter några års torka. Kul att se dig på sytokigsidan :-) (du hjälpte mig med mina lappar för fem år sedan :-))

AnKa sa...

Vilka FANTASTISKA färger. Synd att man inte är bebis så man kan ha en så fin filt :-) Jag skulle nog kunna tänka mig en kjol kanske.
Men visst är det svårt med texter. Du är inte ensam om att ha svårt att få ihop den den perfekta träffsäkra texten som passar till just den person som skall ha saken.

GOBLIgobli sa...

Tack snälla ni! =)

Underbarn, ja undrar hur många som hänger där? =D

underbarn sa...

Antagligen alla man någonsin stött på i sömnadssammanhang :-) Och så några till :-D

Unknown sa...

Helt underbar, så fina färger!

Anonym sa...

Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.