Sidor

11 maj 2008

Beställning klar!Fick en beställning på en väska och babyfilt för ett bra tag sedan. Det tog lite extra tid och vi har bollat idéer på tyger fram och tillbaka men till slut blev det iaf cerise och lime med applikationer på filten och så denna väska med kundens färgval utanpå.
Inuti fick jag välja lite själv och det blev riktigt "limeigt" för att matcha filten. :-) Fyra stora och två mindre fickor med gummiband i kanten.
Ytterväskan är i en svart markisväv och detaljer i en cerise bomullstwill.
Ingen vidare bild på filten dock...

12 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vad duktig du är. Jag skulle jättegärna vilja kunna sy en väska! bl a för att jag verkligen behöver en väska :-) Du är inte rädd för drgakedjor du!!! Har du tips på där man kan få tag på bra väskmönster? Härliga färger i denna. Lite blandning mellan 60-tal och 80-tal. Passar utmärkt nu till sommaren! Och - som vanligt - VÄLDANS mycket Gobligobli över det hela... Är ditt "blomsignum" en egenkomponerad applikation?

GOBLIgobli sa...

Ännu en underbar OppoPippi-kommentar!! :-D
Jag var livrädd för dragkedjor innan jag började med väskor men det ser svårare ut än det är, skulle inte hålla på med dem annars, haha.
Och yes, blomman har jag gjort själv, brodermaskin är MYCKET bra att ha!
Tips, idéer och väskmönster kan du kolla på bl.a. på denna lite röriga sida; http://www.craftster.org/forum/index.php?board=349.0
Hoppas det går att använda "länken".

GOBLIgobli sa...

Så mycket för stavningskoll, menar OTToPippi såklart! ;-)

Jes sa...

Kan bara instämma :) vilken underbar väska!!! Underbar färgkombination, vilka härliga applikationer på filten. Dina väskor är verkligen super!!!

Kaja sa...

Underbar! Jag gillade blomsi-gnumset (som jag läste fel ovan...) och det limefärgade jättemycket!

//Kaja

Ida sa...

Vilken fin blogg du har. Jag har "bokmärkt" den och kommer att komma tillbaka. Jag tyckter att molnmössorna är supersöta.

Lucia sa...

Blir super vis på dina väskor, du är så bra på det och att sätta i blixtlås, måste måste lära mig det.... Blir i allafall super inspirerad!

LumLum sa...

Åh vilken läcker! Jag älskar färgkombinationen.

Lindberg sa...

Så himla snygg och lime färgen i blev hur bra som helst.

[ LiEmEl ] sa...

guuuud vilken fin väska o filten ska vi inte prata om va snygg den blev, underbar i färgerna o en av mina favvisfärger just nu ä lime så jag älskar heeeeela setet!!!
o så snyggt med dina applikationer, du frå dom så proffsiga.
vad ä filten gjord av??

GOBLIgobli sa...

Tack så hjärtligt alla för fina komplimanger!
Som sagt, på med dragkedjor bara, det är inte så krångligt som det kan se ut. (Kanske skulle blogga om det...)

Kaja
*asg* "Blomsi gnums!" :-D:-D

Liemel
Lime är en underbar färg, i alla nyanser. :-)
Det cerisa är en tjock jogging och baksidan, som knappt syns, är en hålmönstrad trikå med lite randigt och hjärtan på, vet inte riktigt vad det kallas. Båda från Stoff&Stil.

Malin sa...

Hejsan!

Vad tar du för att sy en sån här väska i svart och lime?
Sååå skitsnygg!!!!

//Malin