Sidor

28 februari 2010

Koppla in "the väsk-mode"


Fick en väskbeställning och när jag inte sytt väska på länge behövde jag ställa in skallen i rätt sömnadsläge (till skillnad från alla dregglisar och KAM-press-entusiasm häromsistens). Nästan så jag blev lite sugen på att göra en ny till mig själv också nu när (om) våren kommer. Dock håller jag fortfarande på att försöka uppfinna Det Ultimata Väskmönstret och det går inte fort. Många detaljer från olika väskor som jag vill kombinera ihop i en och samma och som även ska vara möjlig att sätta ihop. På ett smidigt sätt. 
Får se om jag någonsin kommer ro i land det projektet...


I alla fall ville beställaren ha en svart bas med en neutral detalj. Och efter att ha sett bild på denna var valet lätt. Var bara det att just det svartvita Carmen var slut men att jag kunde ta ett liknande tyg. Hoppas det blev tillräckligt likt? =) Tog samma tyg inuti väskan den här gången istället för att bryta av med något helt annat enfärgat. Hängplutt i masurbjörk från pappa Genuine Craftmans verkstad.

En liten bild också på mitt enorma tygköp på syfestivalen. Då en del av budgeten gick åt till KAM-pressen fick det bli litet tygköp denna gången. Turkos Farmer och rosa stjärnor (det bara stod Nina på den här biten!) från JNYs monter och den fräscha randiga biten från MG-tyger. Totalt ca. 450 spänn och det är LITE mot vad jag brukar handla för! Gobli-kontot ekar tomt nu...

14 kommentarer:

Mimmi sa...

Som vanligt helt underbar väska.

Det randiga tyget visade du aldrig ;-) Underbart! De övriga är ju det också förståss, men det vet väl alla att Jny´s tyger är.

Singh sa...

Vansinnigt snygg väska. Vilken perfektion! Vill också lära mig hur man syr väskor som stängs på det där viset...

Kånkarong sa...

Snyggt!

Therese sa...

Va mycket fint du gör! Har själv precis börjat sy och är så stolt över mina byxor och tunikor, men det är ju inget mot vad du lyckas skapa. Tack för en mysig inspirationsblogg!

MinaMirakel sa...

Jättefin väska!/Åsa

mysigtdesign sa...

Riktigt snygg och välsydd väska!

OttoPippi sa...

Dina väskor rules!!! SÅ himla proffsiga!! (PS! Avundsjuk på din KAM-press... :-))

Syserine sa...

Snygg och proff! och jag gillar den lille trägrejen! var har du köpt den?

GOBLIgobli sa...

Tack så mycket! :-)

Syserine, de har pappa gjort speciellt till väskorna. =)

Shamu sa...

Utrolig flott veske. Detaljert og flott sydd.

Ulrika sa...

har en award till dig http://ulrikashobby-plats.blogspot.com/2010/03/sunshine-blog-award.html

cb kids sa...

Tack jag är jättenöjd med väskan:)

Tiro sa...

hej du har en award att hämta i min blogg:-)

KroKKoFin sa...

Vill bjuda in dig för att titta på mitt senaste inlägg. Behöver råd och tips från er här ute i cybern...och få en lott till min tävling på köpet. Välkommen!